MENU | PRESENTKORT | RESERVERA BORD

Det är så gott som omöjligt att kunna sätta Sikke’s i någon specifik kategori eftersom råvarorna och noterna varierar beroende på säsongen och naturligtvis vad Sikke och Pipsa kommit på. Gott skall det alltid vara.

När du går till Sikke’s, är det som att komma in i en god väns vardagsrum. En vän som alltid tillreder god mat. Neapolitanska köttbullar, eller kanske en helstekt nyfångad fisk. Hur skulle det smaka med en gryta på hare – på italienskt eller franskt vis?

Du hittar bekanta smaker kanske med ett lite nytt grepp. Och positivt överraskad blir du när du får något som du knappt kunnat drömma om.

Till Sikkes kan du komma på ett glas vin i baren. Vår vinlista är härlig! Dessutom kan du få något litet tilltugg eller varför inte en hel middag, sjåsfritt vid bardisken.

Öppettider

  • Måndag Stängt
  • Tisdag 17-22
  • Onsdag 17-22
  • Torsdag 17-22
  • Fredag 17-23
  • Lördag 17-23
  • Söndag Stängt

Undantag

  • 2.6. Stängt

Hurra! en lång väntetid är äntligen över och vi är åter beredda att betjäna er fr.o.m. onsdagen 3.6.

Vi kommer, naturligtvis att beakta sådant som säkerhetsavstånd, hygien och övriga officiella påbud. Menyn kommer att innehålla våra klassiker, så som vår tartar…men vi vill även bjuda på något nytt och överraskande… Du kan göra en reservation omgående via linken.

VI VÄNTAR PÅ DIG !!

Sikke Sumari
Krögare

Vår kundservice betjänar er hela tiden  ifall ni vill planera kommande tillställningar.
Kundservice +358 9 612 86000 ( på finska) / myynti@noho.fi

Ni kan även köpa presentkort från vår webbutik (tyvärr bara på finska eller engelska)
www.ravintola.fi/lahjakortti/.  www.ravintola.fi/en/gift-cards/
Presentkorten gäller i 12 månader.

Sköt om er!

MENU

FÖRRÄTTER

Tartar på kyyttö nöt, krispig potatis, libbstickamajonnäs och ekoäggula 17/25
(också take-away)

Sardeller med Mozzarella di Bufala 14
(också take-away)

Carpaccio på rova, med honung och Saloniemis “Ensilempi” feta ost 12

Kycklinleverpaté med rostat bröd och en liten örtsallad 12
(också take-away)

HUVUDRÄTTER

Stekt gös med smörig salsaverdesås och nypotatis 28

Ramslökrisotto med “vildsparris” 21
(också take-away)

Hongola gårds ekobiff med sallad på vattenkrasse och fenkål 36

Fiori di pasta gratinate, pastarullader med ricotta, spenat och parma skinka 26 
(också take-away)

EFTERRÄTTER

Ricottamunkar, blåbärssylt och vispad grade 12 
(också tak-away)

Kastanje/chokladkaka med bärsås 12 
(också take-away)

Rabarbersorbet och maräng 8

Dagens Ost 9

TILLBEHÖR 6 €

Pommes frites, pepparotsmajonäs och husets ketchup

Grönsallad med Pipsas bästa vinegrätt