Hoppa över navigering

MENU | PRESENTKORT | RESERVERA BORD

Det är så gott som omöjligt att kunna sätta Sikke’s i någon specifik kategori eftersom råvarorna och noterna varierar beroende på säsongen och naturligtvis vad Sikke och Pipsa kommit på. Gott skall det alltid vara.

När du går till Sikke’s, är det som att komma in i en god väns vardagsrum. En vän som alltid tillreder god mat. Neapolitanska köttbullar, eller kanske en helstekt nyfångad fisk. Hur skulle det smaka med en gryta på hare – på italienskt eller franskt vis?

Du hittar bekanta smaker kanske med ett lite nytt grepp. Och positivt överraskad blir du när du får något som du knappt kunnat drömma om.

Till Sikkes kan du komma på ett glas vin i baren. Vår vinlista är härlig! Dessutom kan du få något litet tilltugg eller varför inte en hel middag, sjåsfritt vid bardisken.

Öppettider

  • Måndag Stängt
  • Tisdag 17-23
  • Onsdag 17-23
  • Torsdag 17-23
  • Fredag 17-00
  • Lördag 17-00
  • Söndag Stängt

Hurra! en lång väntetid är äntligen över och vi är åter beredda att betjäna er fr.o.m. onsdagen 3.6.

Vi kommer, naturligtvis att beakta sådant som säkerhetsavstånd, hygien och övriga officiella påbud. Menyn kommer att innehålla våra klassiker, så som vår tartar…men vi vill även bjuda på något nytt och överraskande… Du kan göra en reservation omgående via linken.

VI VÄNTAR PÅ DIG !!

Sikke Sumari
Krögare

Vår kundservice betjänar er hela tiden  ifall ni vill planera kommande tillställningar.
Kundservice +358 9 612 86000 ( på finska) / myynti@noho.fi

Ni kan även köpa presentkort från vår webbutik (tyvärr bara på finska eller engelska)
www.ravintola.fi/lahjakortti/.  www.ravintola.fi/en/gift-cards/
Presentkorten gäller i 12 månader.

Sköt om er!

MENU

Förrätter

Tartar på kyyttö nöt, krispig potatis, libbstickamajonnäs och ekoäggula 17/25 

Mozzarella di Bufala, inlagd persika, mynta och ärt pyree 14 

Sensommargrönsaker i kärnmjölksås 12

Kycklinleverpaté med rostat bröd och örtsallad 12

Makrill crudo i sitrusjus, avokado och tomat 14

Huvudrätter

Gös stuvad i olivolja, tomat-lavendel konfitt och tapenade 28

Örtrisotto och krispig N’duja-korv 22

Hongola gårds ekobiff med rostade svamp och fänkål 36 

Rostad blomkål, beurre blanc, emmer vete från Malmgård 21

Friterad Niittylintu kyckling med tillbehör 23

Efterrätter

Kaffe och tobak: färska fikon, piptobak glass och krispig kaffe 12

Pavlova med curd på svarta vinbär och älggräs glass 13 

Eton mess: Saloniemis jogurt, färska bär och vitchoklad 10 

Dagens ost 9

Tillbehör 6€

Pommes frites, pepparotsmajonäs och husets ketchup 
Grönsallad med Pipsas bästa vinegrätt 
Nypotatis, misosmör och örter
Grillad gurka, grekisk ekologisk feta
Rostad rova med chimichurri sås