Hoppa över navigering

Kära kunder,

Med myndigheternas rekommendationer håller vi Sikke´s stängd tillsvidare. Våra kunders och vår personals säkerhet är någonting vi tar på fullt allvar.  
 
Under tiden så betjänar vår kundservice ei ifall ni vill planera kommande tillställningr. Kundservice: +358 9 6128 6000 / myynti@noho.fi 
 
Ni kan köpa presentkort från vår webbutik>>
presentkorten giltigt i 12 månader. 

Vi ser fram emot att öppna våra dörrar  fort det bara är möjligt. 

Sköt om er! 

Öppet idag 16-19

Reservera bord

Sikke’s- god väns vardargsrum

Det är så gott som omöjligt att kunna sätta Sikke’s i någon specifik kategori eftersom råvarorna och noterna varierar beroende på säsongen och naturligtvis vad Sikke och köksmästare kommit på. Gott skall det alltid vara.

När du går till Sikke’s, är det som att komma in i en god väns vardagsrum. En vän som alltid tillreder god mat. Neapolitanska köttbullar, eller kanske en helstekt nyfångad fisk. Hur skulle det smaka med en gryta på hare – på italienskt eller franskt vis?

Du hittar bekanta smaker kanske med ett lite nytt grepp. Och positivt överraskad blir du när du får något som du knappt kunnat drömma om.

Till Sikkes kan du komma på ett glas vin i baren. Vår vinlista är härlig! Dessutom kan du få något litet tilltugg eller varför inte en hel middag, sjåsfritt vid bardisken.

Sikke Sumari
Krögare