Hoppa över navigering

MENU

Förrätter

Mousse på rökt fisk med tunnbröd, inlagd gurka, forellrom och dill 14
Tartar på Kyyttönötkött, vitlöksmajonäs, silverlök och ost 17/25
Burratina, blodappelsin, mynta och pistaschnötter 14
Purjo-potatissoppa, löjrom och purjolök på två sätt 13

Huvudrätter

Risotto med jordärtskocka 22
Gös med fyra sorters kål, beurre blanc sås 26
Gåsbröst från Hauhala gård, pancetta-linsstuvning och rödvinssås 28
Dagens biff, karamelliserad lök och chimichurri sås 30

Efterrätter

Mörk choladkaka med hasselnötsglass 10
Lakritskräm, lingonsorbet och maräng 10
Dagens ost med tomatsylt 9
Dagens sorbet 7

Tillbehör 6€

Mos på mandelpotatis med brynt smör
Stekta gröna bönor med knaprig pancetta
Grön sallad, torkad tomat och Dijon vinägrett Pommes frites med ört- vitlöksmajonäs

Mera information om allergener får du av vår personal