Menu


SNACKDjävulens ägg, rökt regnbågsforell rom och picklad lök 6Siklöja tempura, citron och chilimajonnäs 7Pimientos de Padrón 6Gröna oliver 6Ostron och lingonmignonette 1st/4, 4st/15


Burrata, rostade körsbärstomater, sardell och jungfru olivolja 12 


Lax och sik crudo med citrus och inlagd kumquat 13


Rimmat kyyttö, äggula, pepparrotsmajonnäs, pecorino och vattenkrasse 12


Rostad purjolök, crème fraîche, päron och nötvinägrett 10


Jordärtskocksrisotto 10 / 22


Inhemsk bavettebiff och bearnaise 26


Ångad torsk, saltcitron beurre blanc och havskorall 26


Smör stekt, fyllt kycklinglår och fågelsås 22


Rostad fänkål, vita bönor och brynt smör 21


Fiori, parmafyllda pastarullar i mascapone vitvinssås 22


Pommes frites och rostad vitlöksmajonnäs 5


Grönsallad och Dijon vinaigrette 5


Rostad potatis 5


Krämig svartpepparpolenta 7


Stekt spenat och mangold 7


Grönkål och avokado sallad 7


Två ostar, granola och vindruvskompott 9


Pralinparfait med picklade surkörsbär och körsbärsmaräng 10


Vit chokladmousse och kokosglass och tropisk frukt12


Crème brûlée 10


Sorbet 6

Köksmestarens menu Rimmat kyyttö, äggula, pepparrotsmajonnäs, pecorino och vattenkrasse*Smör stekt, fyllt kycklinglår och fågelsås- Stekt spenat och mangold eller Ångad torsk, saltcitron beurre blanc och havskorall-Stekt spenat och mangold*Pralinparfait med picklade surkörsbär och körsbärsmaräng48


*Personalen ger mer information om allergener