Hoppa över navigering

MENU

Förrätter

Tartar på Kyyttönötkött, vitlöksmajonäs, silverlök och ost 17/25
Rostad hokkaidokurbits, äppel, piemontesiska hasselnötter, hollandaisesås på brynt smör och pepparrot 12
Potatis kokad i olivolja, romescosås och boquerones 10
Mozzarella di bufala 14
Benmärg och en liten persiljesallad 9

Huvudrätter

Ungstekt äggplanta med misosås, svart vitlökskryddad jogurtsås, örter 19
Stekt flundra med örtig meunièresås
26
Sten- och skogssvamprisotto
22
Hongola gårds yttre filee med rostad lök och löksylt
36 
Fiori di pasta gratinate; fylld pastarulle med lufttorkad skinka, spenat och ricottaost, två såser
24

Efterrätter

Paris-Brest, hasselnötsglass, praliner och hallon 13
Vispad lingongröt, mandelmjölk och maräng
Ungsbakat äppel, saltig karamellsås och mascarpone sorbet
12 
Bränd pecorino-ost, honungsvaxkaka och nötter 9
Dagens sorbet6
Espresso Martini 13

Tillbehör 6€

Pommes frites, pepparotsmajonäs och husets ketchup 
Grönsallad med Pipsas bästa vinegrätt 
Knaprig, stekt polenta med parmesanost rosmarin
Sallad på bladkål med sardellparmesansås
Grillad broccolini, gribichesås