Menu
Presentkort
Kontakt
Svenska
Suomi
Svenska
English
Menu
Förrätter
Huvudrätter
Tillbehör
Efterrätter
Sesong menu
Tartar – kyyttö kött, krispig kapris och pepparrotsmajonnäs 18/26
Ansjovis crostini 11
Laxfilé, rädisor och yuzusås 13
Brända morötter i honung och örtyoghurt 13
Knivmusslor och vitlökssmör 11
Dagens risotto 19
Stekt sik i vattenkrassesås, färskpotatis 26
Dagens bästa biff med vitlök stuvad i olivolja 29
Blomkål och beurre blanc sås, krispig bulgur och örter 21
Grillad strömming och salsa verde 19
Pommes frites och majonnäs 7
Grön sallad 7
Stekta honungskålrot i örtsås 7
Stuvad och grillad fänkål, kryddad med lagerblad och apelsin 10
Brysselkålssallad med dill, kapris, kärnmjölkssås, riven pepparrot 9
Petit-chouer med choklad-pralifyllning 12
Dagens pai 14
Lavendel Creme brulee 10
Dagens ost med honungskaka 11
MENU
Stracciatellaost, saltad citron och pistage
***
Stekt torsk och brynt smör hollandaise, stuvad savojkål
***
Cream puffs with chocolate-praline filling
51
*Personalen ger mer information om allergener