Hoppa över navigering

MENU

Förrätter

Tartar på Kyyttönötkött, vitlöksmajonäs, silverlök och ost 17/25
Lax crudo i appelsinvinägrett med picklerad kålrabbi och japansk bladmynta 14
Grillad purjo och vinägrett på brynt smör och hasselnötter från Piemonte 12
Benmärg och en liten persiljesallad 10

Huvudrätter

Risotto med stensvamp 22
Torsk i bananblad med kokossås
24
Dagens biff med rostad jordärtskocka och chimchurrisås
34

Efterrätter

Bergamott posset och lavendelkex 10
Chokomousse…så mycket du orkar 12
Dagens ost 9
Dagens sorbet 7

Tillbehör 6€

Pommes frites citron-timjam majonäs och husets kethup
Romaine sallad med ansjovissås, parmesan ost och sumav brödsmulor
Rostad och marinerad paprika och knaprig kapris

Mera information om allergener får du av vår personal