Menu
Presentkort
Kontakt
Svenska
Suomi
Svenska
English
Menu
Förrätter
Huvudrätter
Tillbehör
Efterrätter
Sesong menu
Tartar – kyyttö kött, libbstickamajonnäs, lök och krispig potatis 18/ 26
Boquerones, olivolja potatis och romesco sås 14
Rostat märgben och en liten persiljesallad 11
Blodapelsincarpaccio, saltad kapris och sumak, rödlök och oliver 12
Fiori di pastagratinate 21
Dagens stek och rostadt vitlök 29
Ångad marulk i en bambukorg 26
Rostad rotselleri och cafe de paris sås 22
Pommes frites och majonnäs 7
Spenat, Peltola ädelost och pekannötter 7
Potatismos, nötsmör 7
Kokos pannacotta 10
Dagens pai 14
Lakrits, citronsorbet och maräng 12
Dagens sorbet 7
MENU
Blodapelsincarpaccio, saltad kapris och sumak, rödlök och oliver
***
Ångad marulk i en bambukor
***
Lakrits, citronsorbet och maräng
50
*Personalen ger mer information om allergener