Hoppa över navigering

MENU

Förrätter

Tartar på kyyttönöt kött, dragon och parmesan 17/25e

Kallrökt lax, gurka, soy-sesammajonnäs och lime ponzu 16e

Rödbeta, chevre-ost, endive och rostade fänkålsfrön 15 e

Jordärtskocka lángos, smetana och sikrom 14 e

Huvudrätter

Pepparbiff 29 e

Röding, grönkål, kastanjer, äpple och beurre blanc sås 26 e

Pasta med svamp i säsong, ricotta, hasselnötter och salvia 24 e

Kycklingsoppa, smörbönor, svartkål, krutonger och parmesan 24 e

TILLBEHÖR

Pommes med majonnäs 6 e

Sallad med dijonnaise 6 e

Waldorf sallad 6 e

Bakad rotselleri och dukkah 6 e

Efterrätter

Lingon pavlova 12 e

Ingefärskokta päron och rostad vitchocklad 12 e

Vit miso crème brûlée 10 e

Dagens kaka 10 e

Ostar och fikonsylt 9 e