Henkilökunta

Sikke'sin uusi keittiömestari on Ina Niiniketo!

Lapsuuden haaveammatissaan työskentelevä Tukholmasta Suomeen muuttanut keittiömestari Ina Niiniketo omaa laajan kokemuksen bistroista kahden Michelintähden ravintoloihin. Vahvojen makujen lisäksi Ina Panostaa sesongissa olevien parhaiden raaka-aineiden valintaan. Uniikit annokset syntyvät yhtälailla rakkaudesta elegantin ajattomaan pariisilaiseen tyyliin, sekä japanilaiseen että pohjoismaalaiseen minimalistisuuteen.

Juoma

Sikkesillä on oma palkittu GIN

Tiesitkö, että meillä on Sikkesissä ikioma GIN! Ja palkittukin! Sikke’sin gin sai 89/100 pistettä International Wine and Spirit competitionissa ja täten ollen sai omassa sarjassaan pronssia.

Maistelimme ja haistelimme Asko Ryynäsen (Nordic premium beverages) meille lähettämiä makuyhdistelmiä ja voittajaksi selviytyi tämä, jossa yhdistyy kuusi, rosépippuri ja sitruunatimjami Saarenmaan katajanmarjaan!

Pullon kauniin etiketin suunnitteli Céline Ilmoni, hänen töitään löydät instagramista celine_graphic tililtä.

Olemme valinneet toniciksi Fever-Tree aromatic tonicin, jossa on mm angosturaa.

Tervetuloa maistamaan!

Ruoka

Uusia makuja

Maistuisiko sinulle unkarilainen katuruokanakin tunnettu maa-artisokkalángos tai kuten me sitä tuttavallisemmin kutsumme maa-artisokkamunkiksi? Entäs pastalevyjen välissä herkulliset sesongin sienet, ricotan, hasselpähkinän ja friteeratun salvian kanssa?

Menullemme on tullut uusia makuja, tule testaamaan!

Katso Menu
Juoma

Vaihtuva Coctail

Me Sikkes’issä tykkäämme kokeilla uutta. Haemme inspiraatiota kausittaisista luonnon antimista, joita käytämme vaihtuvien cocktailiemme raaka-aineina. Kurkku-jalapeno-, puolukka-vadelma- tai nokkosenlehticocktaili. Tule maistamaan mitä meillä on tänään tarjolla!