Henkilökunta

Pipsa is back!

Pipsa Hurmerinta on palannut äitiyslomalta Sikke’sin keittiöön ja tuonut mukanaan raikkaat, herkulliset loppukesän hehkeät maut!

Menussa vaihtuvat annokset parhaiden raaka-aineiden saatavuuden ja sesongin mukaan. Lautasella on aina jotain tuttua, jotain uutta ja paljon niiden pipsamaisia yhdistelmiä.

Pipsa seuraa maailman ruokatrendejä tarkkaan, mutta ei tanssi niiden pillin mukaan. Parhaat ja kiinnostavimmat ideat löytyvät lähempää. Tervetuloa maistamaan niitä Sikke’sin lautasilta

Juoma

Sikkesillä on oma palkittu GIN

Tiesitkö, että meillä on Sikkesissä ikioma GIN! Ja palkittukin! Sikke’sin gin sai 89/100 pistettä International Wine and Spirit competitionissa ja täten ollen sai omassa sarjassaan pronssia.

Maistelimme ja haistelimme Asko Ryynäsen (Nordic premium beverages) meille lähettämiä makuyhdistelmiä ja voittajaksi selviytyi tämä, jossa yhdistyy kuusi, rosépippuri ja sitruunatimjami Saarenmaan katajanmarjaan!

Pullon kauniin etiketin suunnitteli Céline Ilmoni, hänen töitään löydät instagramista celine_graphic tililtä.

Olemme valinneet toniciksi Fever-Tree aromatic tonicin, jossa on mm angosturaa.

Tervetuloa maistamaan!

Ruoka

Klassikot säilyvät, vaikka menu vaihtuu

Sikke’sin menu on lyhyt ja sesonkien mukainen, se vaihtuu usein, mutta silti emme hylkää jo klassikoiksi tulleita ja asiakkaittemme rakastamia annoksia – annamme vain niille uudet makuvivahteet.
Yksi klassikoistamme on tartar, joka on alusta saakka valmistettu kotimaisesta kyyttönaudan lihasta. Sen tykötarpeet ovat vaihdelleet, mutta liha on aina samaa ensiluokkaista kyyttöä.
Juuri nyt tartarimme tarjotaan rapeiden kapriksien ja piparjuurimajoneesin sekä hopeasipulin kera.

Katso Menu
Juoma

Vaihtuva Coctail

Me Sikkes’issä tykkäämme kokeilla uutta. Haemme inspiraatiota kausittaisista luonnon antimista, joita käytämme vaihtuvien cocktailiemme raaka-aineina. Kurkku-jalapeno-, puolukka-vadelma- tai nokkosenlehticocktaili. Tule maistamaan mitä meillä on tänään tarjolla!