Menu
Ajankohtaista
Yksityistilaisuudet
Lahjakortti
Galleria
Yhteystiedot
Suomi
Suomi
Svenska
English
Alkuruoat
Pääruoat
Tilpehöörit
Jälkiruoat
Sesonki menut
Tartar - kyyttönautaa, rapeaa kaprista ja piparjuurimajoneesia18/26
Sardelli crostini 11
Poltetut porkkanat hunajassa ja yrttistä jogurttia 13
Lohitataki, retiisiä ja yuzu kastiketta 13
Partaveitsisimpukoita ja valkosipulivoita 11
Päivän risotto 19
Paistettua siikaa vesikrassikastikkeessa, uusia perunoita 26
Päivän paras pihvi ja oliiviöljyssä kypsennettyä valkosipulia 29
Kukkakaalia ja beurreblanc kastiketta, rapeaa bulguria ja yrttejä 21
Grillatut silakat ja salsaverde 19
Ranskalaiset ja sitruunamajoneesia 7
Vihreä salaatti 7
Paistettuja hunajanauriita yrttikasteikkeessa 7
Fenkoli, laakerinlehti ja veriappelsiini 7
Varhaiskaalia, piimäkastike ja piparjuuriraaste 7
Pappilan hätävara 10
Päivän piiras 12
Laventeli Creme brulee 10
Päivän sorbetti 7
Päivän juusto ja hunajakenno 11
Äitienpäivä
Kattaukset klo : 12 & 15
Kokoa mieluisin menu alla olevista vaihtoehdoista
Alkuruoat
Lohi tataki
Sikkesin tartar
Puhvelinmaito ricottaa, herneitä, minttua ja rapeita oliiveja
Pääruoat
Paahdettua kukkakaalia, emmervehnää ja beurre blanc kastiketta
Paistettu siika vesikrassikastikkeessa ja uusia perunoita
Päivän pihvi, bearnaisekastike ja ranskalaisia (+ 4 )
Jälkiruoat
Pappilan hätävara
Raparperi-prosecco sorbetti
Suklaakakku ja kahvijäätelö
62
*Lisätietoja allergeeneistä henkilökunnaltamme