Ohita navigaatio

MENU

Alkuruoka

Tartar kyyttönaudan lihasta, valkosipulimajoneesia, hopeasipulia, luomukeltuainen ja juustoa17/25
Pateeta taikinakuoressa ja pieniä etikkakurkkuja14
Ydinluuta ja pieni persiljasalaatti 10
Sikkesin omalla ginillä graavattua siikaa, rosepippurimajoneesia ja pikkelöityä kurkkua 12
Talon ricottaa, persimonia, pinjansiemeniä ja friteerattua salviaa 13

Pääruoka

Sahramirisottoa ja säilöttyä sitruunaa 22
Mallaspossun tomahawk, haudutettua punakaalia ja omenaa, hunajaista siemensinappia32
Päivän pihvi, grillattua sikuria ja endiiviä, Peltola blue- juustoa ja saksanpähkinää 36
Paahdettua juuriselleriä, mustaa riisiä ja piparjuuri ranskankermaa 19
Paistettua nieriää, valkopapuja ja beurre blanc- kastiketta26

Jälkiruoka

Taatelikakkua ja inkiväärijäätelöä 12
Luumusorbettia ja riisipuuroa 9
Pot de caramel ja sormisuolaa10
Päivän juusto 9
Petit four- lajitelma 6
Espresso martini13

Tilpehöörit 6€

Ranskalaiset, piparjuurimajoneesia ja talon ketsuppia
Vihreää salaattia ja Pipsan paras vinaigrette
Paahdettua ruusukaalia ja kimchivoita
Höyrytettyä bataattia, tahinivoita ja limeä