Ohita navigaatio

MENU

ALKURUOKA

Tartar kyyttönaudan lihasta, karhunlaukkamajoneesia,
hopeasipulia, luomukeltuainen ja friteerattua perunaa
17 / 25
Sokerisuolattua siikaa, marinoitua kurkkua,
pikkelöityä jalapenoa ja piparjuurimajoneesia
15
Taleggiolla täytetyt arancinit ja
sitruunaista ranskankermaa
14
Hauhalan hanhenrintaa, endiiviä, valkoista parsaa, fourme d’ambert juustoa ja raparperiä16

PÄÄRUOKA

Entrecôte, grillattua purjoa ja lipstikkavoita32
Paistettua ahventa, kevätkasviksia ja sitruunainen beurre blanc 28
Sitruuna-salviarisotto ja kesäkurpitsaa22
Haukimureketta, pinaattia ja hollandaisekastiketta26

JÄLKIRUOKA

Vanukaspiirasta ja raparperia12
Seljankukkaparfait, mansikoita ja sitruunatimjamia11
Lakritsainen financier, sitruunajäätelöä ja sitruunakreemiä12
Päivän juusto 9
Sorbetti 7

TILPEHÖÖRIT

Vihreää parsaa ja sitruunaista voita6
Pähkinävoissa kypsennettyä varhaisperunaa6
Grillattua varhaiskaalia ja romescokastiketta6
Ranskalaiset ja parmesaanimajoneesia6

Lisätietoja allergeeneistä henkilökunnaltamme